Friday, March 18, 2011

day 6: Favourite superhero & why


sekarang nie berkira2 utk duduk di rumah pada weekend which mean that kena survey utk broadband sekarang..yelah, utk siapkan info yg tiba-tiba terfikir dlm otak utk dimuatkan dlm thesis, berchat (ha!!ha!!, aku akan try my best to avoid it..tp hasnah is still hasnah...OMG!), dan yg paling penting utk masa 1 bulan ini menyiapkan cabaran yg dilakukan (sampai x terupdate blog aku utk yg lepas)..hu..hu..celcom menjadi pilihan cause kat sg besar mengikut survey dilakukan line maxis x sekuat celcom..


jadi, utk cabaran hari ini..my favourite superhero & why..hm..hm..x pernah terlintas di fikiran utk pilih sapa..tapi kerana cabaran ini..aku memilih seseorg yg sangat aku suka..jeng..jeng..lihat gambar di bawah..


ini dia Sinchan..ala, mcm iklan kat ntv7 utk memperkenalkan waktu cite ni disiarkan 'inilah hero zaman sekarang!!'..ha!!ha!!bdk nie kadang2 boleh jd sorg yg sangat baik, rajin, nakal dan membuat kite sakit hati...suka dgn sifat kelakar dia dan memang sesuai utk tontonan dewasa ye..sebab kalo bdk2 tengok..jaga2 lah..entah apa2 tah dia akan buat nanti..jumpa esok!!

1 comment:

ima-bloomwood said...

inilah hero kita di ktt !! ha ha ha