Thursday, March 17, 2011

day 5: a picture of somewhere you've been to


hari ke-5..cepat sungguh hr berlalu. sekarang hampir stp hari bwk lappy balik sebab nak siapkan writting.tp writtingnya, x sampai 1 muka surat pun..sekarang sedang di tahap perlu berfikir secara kreatif & kritis.. result part (ada sample yg kena repeat) & disscussion part..x pelah..asalkan ada benda yg dituliskan? betul tak?


ok..utk cabaran hari ini..ms meletak gambar kembali...hish..mana 1 gambar yg aku nak ambik ya..kejap2..cari dulu..

Dr kiri: ain, eni,me,emi,eha & ima.x tahu nak letak gambar yg mana 1..tp rasanya pilih gambar nie kot..gambar nie di ambil semasa percutian di A'famosa resort, Melaka..dlm 6 tahun lepas..ha!!ha!!ala2 percutian semasa MSU bersama2..sangat best!! dan pengalaman yg sangat menarik..org2 kat dlm gambar nie pun ada yg dah berubah..cuma 1 yg x berubah..kami semua x kawin lagi!!ha..ha..bila lah nak bercuti lagi dgn diaorg? hm..hm..ok!, jumpa esok!!

1 comment:

ima-bloomwood said...

ima gemuuuknye time tu.. he he he