Wednesday, July 27, 2016

ceritaraya part 5: with lovely uitm's buddies

assalamualaikum

yeah..still in raya mood and this time mood raya with lovely buddies in immb UiTM. haha...disebabkan kekangan masa dan waktu (haha..hyperbola sgt)...maka mini rumah terbuka ini diadakan di rumah syud, someway around damansara during weekend. yeah...weekend during raya month will be full of open house...hehe...maka bertabahlah semua dgn makanan yg banyak msk dlm perut (rezeki jgn ditolak) & jem yg luar biasa di mana-mana...

ok, kesimpulannya utk mini open ini ....it's quite good+happy+glad to be surrounding with the familiar face. some face that you know for few years and used as well as forever to be your lab group...hehe...tq syud & family caused terima kami beraya di sana...although some of us currently had their own career and the last 3 persons stand in our hbp's group...our relationship still grow well and hopefully to jannah...aminnn...sharing our laugh, tear, fear and scream together. and also happy to be closed with some new face as i will keep in touch with immb perhaps in other a year..hehe. makanan? jgn ckplah...memang byk sgt...rs nk meletop dah perut...konsep pot luck ni memang best cause everyone will bring their food together and at the same time, it not caused burden to the tuan rumah...x gitu?

ok, pic time:
our group start this mini open house at sima house...I'm not in the scene cause I got work to do at UCSI university...huhu

food festival at syud's house...ni br separuh je tau...ada lagi separuh...as for me, i bring the moist chocolate cake which I bought it at KTM TBS..hehe...semua mkn memang the best lah..thump up...lontong+cute mini cup cake (syud), kuah sup+rendang ayam+rendang daging+brownies+nutella cake(julia), spaghetti (wani), potato salad(fifi),nasi impit+ketupat palas (put, yat and farah-ada cite kelakar pasal ns impit tu..hehe), new york cheese cake(umi-not in the picture cause umi dtg lambat)..hehe   

tu dia cake from sima...sedap wei...x tipu

us at syud's house..mkn2 sambil layan big hero..hehe

oppss..cake jatuh

with kak zu's family

makan sampai nk pecah perut and mr membungkus makanan selepas itu

a few days later was immb's open house..huhu...thn ni x dpt join...nasib dah join syud punya open house..bestnya korang!!!


ok, that's it for raya with uitm buddies...mcm mana ya raya kami for the next year..hehe...entahlah...tp yg penting hbp group kena ada open house sendiri ...hehe..moga ukuwah yg terjalin will stand forever till jannah

ok, adakah ceritaraya berakhir di sini...hehe....meh tunggu for the next week..i pun x tahu lagi

ok guys, tq for reading and take care^-^

1 comment:

Prediksitotokuda 4d said...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id