Tuesday, July 19, 2016

ceritaraya 2016 part 3

assalamualaikum

sambung cite smlm..raya ke-3 just duduk umah caused kepenatan and wait for the guests to come. and the raya was continue at day 4...b4 that, mlm raya ke-3 tu, the kids back from n9...so, main bunga api mengalahkan bdk2 ni...haha..of course lah and also a birthday celebration for maz (1 july) and amat (30 july)

mlm raya ke-4....memang almost every year since bergelar yb..the family will do the open house during raya...my neighbor since I remember..haha...for this year, there were more foods, big tent but limit seat for sit..but it not a big deal for us due to the yb was our next door neighbor..so, took the foods, drinks etc and went back to the house...nak tambah lagi? sila ambik kt luar..haha...oh ya, disebabkan thn ni ada pembesar suara during open house makanya karoke bermula and kt dlm umah ni pun dok nyanyi jugak until 12 am

ok, pic time
along's family nk gi beraya...si kecik hariz ni bagus tul..pandai tengok camera bila ambik gambar. iman and auni bermakeup utk ke umah nenek..hehe

yeah..nk gi raya umah sebelah

ok, family yg ada pd hr kejadian...kak ety dah blk ipoh while odin and biha still in Johor

ok, that's all for this entry...tq for reading and the raya journey will be continue...raya kan 1 bulan..haha..lps tu menangis nk diet blk...huhu...

ok, take care ^-^


1 comment:

Prediksitotokuda 4d said...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id