Friday, July 1, 2016

bila mood raya sudah datang

assalamualaikum


bila mood raya sudah datang......apa yang perlu di buat.....sila pilih

(A) kemas barang
(B) bos pun x de, apa kata balik awal
(C) menghadap computer 1 hari tapi buat benda lain
(D) tengok jam
(E)balik je, x payah nak kata apa2...jerit kuat2 satu office untuk mengumumkan kepulangan anda


bagi saya, saya pilih C...haha...di tambah ada meeting kt UPM hr ni....rsnya, mood keje masih ada lagi ke? haha...of course tidak....kena pujuk diri untuk buat


ok semua pembaca hasnahweb...tq for reading and berhati2 selalu and utk kali ni masa raya...berhati2 di jalan raya, di rumah dan etc...hati2 main bunga api and mercun....jgn lupa berkunjung di rumah saudara mara and rakan2 walaupun rancangan di tv giler banyak yg best...rs nk angkut tv bwk gi jln2...haha...kunci rumah baik2 ya and kalo ada benda penting, bwk je blk kg sekali...haha


ok, selamat hari raya caused kat kg sy payah sikit nak buka laptop ni....maaf zahir batin

tq for reading again ^-^

2 comments:

Afif Rayyan said...

Kita pun tak sabar nak balik kampung.. yehaaaa

Prediksitotokuda 4d said...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id