Wednesday, August 3, 2016

movie review: lights out

assalamualaikum

ok, lama tul x tonton movie and entry kali ni is regarding to movie which I saw with lovely 2 sisters: maz and ijah at space u8...movie ni memang ijah yg nak pilih walaupun di bangkang sepenuhnya oleh maz: lights out..hehe

secara kesimpulan: haruslah cite antu..hehe...and the ghost only appear during the lights out. therefore, to make the person to be survive in the movie, i mean the actor and actress, they have to be stay under the light...the story start with the murder of the second lead actress: the mom's husband without know who is the murder. later for the past month, the lead actor: small kid, boy was caught cause sleep in the class. the teachers tried to call his mother but she didn't pick up. therefore, the teachers call the boy's sister to pick him up from school and told her about his brother sleep's case. The sister ask why and the boy said he cannot sleep at the night because of diana...the sister suddenly silent and ignore the boy until they reached to the mom's house. the sister didn't live together with the mom...the mom looked so weird and suddenly she took his brother to her home....b4 this her brother ask for the same thing but the sister didn't allow him to stay with her. at night at the sister's house, something weird happen which made the sister realized that, something long ago which she didn't believe it, actually it's really happen. ok, what happened next? haha..haruslah tengok sendiri

cite ni memang korang akan terkejut2...kus semangat...huhu....and the story line move faster which I like it...hehe

one of the scene in the movie


ok, don't  forget to watch this movie...sila jerit kuat2 utk lepaskan tension...hehe

ok, take care ^-^

2 comments:

Lee-kun said...

Saya dah tengok jugak citer ni..! Best..! Wohooo..!

Saya suka, saya bagi 5/5 bintang..!! Haha..!

Prediksitotokuda 4d said...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id