Tuesday, August 30, 2016

merdeka 2016

assalamualaikum

hapi merdeka day semua....apa erti kemerdekaan ini bg korang tahun ini? bg I, merdeka tahun ni adalah kedukaan caused sample utk study x mencapai target since 2 weeks ago..huhu...x pe, positive think and hope agar mencapai objektif...

nanti i will pos kat blog ni, inclusion and exclusion criteria utk sapa2 yg nak join study saya ok...hope ada yg bermurah hati utk sukarela join projek ini...really appreciate it...

kalo time merdeka ni, apa yg paling I ingat....of course lagu2 yg di tulis oleh pak ngah and muzikal yg kwn lelaki ms sekolah dulu performed..memang thump up lah korang...and the new song for merdeka, yg I suka is yg ada bahasa sabah/sarawak kat tengah lagu tu...very malaysian



marilah meraikan merdeka ini seadanya and this year memang byk kedai2 yg buat promosi hebat such as boat noodle, Starbucks, secret etc...so, jgn lupa serbu kedai2 yg menawarkan promosi hebat ini....mungkin this year can be a food hunting year sempena merdeka..hehe

ok, take care & merdeka!!!  

1 comment:

Prediksitotokuda 4d said...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id