Tuesday, September 20, 2016

selamat pengantin baru faizah

assalamualaikum

aktiviti weekend lepas memang menarik...berjalan2 and di kala mlm harinya menghadap laptop utk buat keje sekolah...huhu...ok, start the weekend activity with lovely friends from ktt and msu to faizah wed (new friend I met during effy's wed at sarawak) at sabak bernam

ms mula2 dpt kad jemputan...and saw the date..hish...date ni memang akan diingati but the day tu agak rare kalo kat area sabak bernam atau selangor for the new wed to do their reception cause it was friday...kalo area pantai timur tu, kurang rare sikit...

makanya, kami: I, eni, ima and effy (terbang dr sarawak-sabak bernam) pergi ke umah faizah yg terletak di homestay air manis, sabak bernam...haha, disebabkan kesalahfahaman di whatsup, i almost x gi..haha, sorry guys...and bila almost sampai kat tempat kejadian, kami hampir salah msk umah pengantin (selang beberapa buah dr umah pengantin, ada kenduri utk hr keesokkannya) and mujur org kg tlg tunjukkan jln yg betul...and menurut org tu, ramai jugak yg salah umah kerana kedudukan lokasi yg berdekatan..hehe...nasib x masuk

ok, overall....pelamin cantik, baju faizah pun cantik...nice food and paling x leh lupa cakoi...dap sgt...a lots of sweet kat candy booth..haha..i love food...and we met shasha and her friends there...eh silap, kitaorg sampai dulu br shasha sampai...and homestay ni jugak adalah milik family faizah...what a good business kan?

ok, pic time: kredit to eni
the pengantin & pelamin....nice right?

eni with faizah

the pengantin with effy and eni

us...


to faizah and hubby...selamat pengantin baru...enjoy the new tittle, dikurniakan a lots of cute babies and moga kekal hingga ke jannah...

ok, that's all for the wed....on d way blk kl...menyinggah kat umah I di sungai besar, singgah2 beli makanan kat tepi & went to subang parade...hehe...what a lovely journey & celebrate hr malaysia for this year

ok, tq for reading & take care ^-^

1 comment:

Prediksitotokuda 4d said...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id