Monday, September 26, 2016

Bucket list

Assalamualaikum 

disebabkan bucket list ni sedang viral di FB...meh try pada diri sendiri pulak...hehe

1. Been married: ............  huhu….hopefully soon
2. Gone on a blind date: ......   pnah….and haruslah gi sendiri & di tempat awam and paling penting waktu pagi…temankan kwn lagi lah selalu…
3. πŸ‘₯ Skipped school: ...........  …skrg ni asal pg isnin je rs nak buat mcm tu..huhu
4. 🐌 Been to France : ....... tp kalo gi, nak gi yg tempt desa2 sikit
5. Ridden in an ambulance:  …alhamdulilah setakat ni belum lagi
6. Been to America: ........ https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v5/udf/1/16/274e.png …and kalo gi pun…nk tmpt mcm desa2 sikit
7. Been to Europe : .......... ✅ 2010…memang x kan lupa sampai bila2
8Been to Cape Town: ...........   ❎...nak gi gak, leh tengok safari diaorg
9. 🚁 Flown in a helicopter: ........  tp nak try gak…mcm best je
10. Been on a cruise: ........  harusla teringin..
11. ☔️ Danced in the rain: .........  ms kecik2 dulu…aci tak?
12.Sung: .................  ade ke org xpnah?ni aktiviti di kala rs nk jerit
13. ☎️prank calls: ............... 
14. laughed so hard you cried: ....  kekadang rs nk guling2
15. ❄ played in snow: ........  kat genting..haha
16. Had a pet: ....ikan
17.πŸ‚ Been sledding on a big hill: ..  teringin nk nk try...lg2 tengok triplet dlm return of superman buat hr tu
18. Been downhill skiing: .....  menarik gak activity ini....biasa guna basikal je..haha
19. Been jet skiing: ...... 
20. 🚩 Ridden on a quad:….menarik utk di try ni
21.Travelled on a bus, train & coach.. ✅..selalu..lagi2 train
22.✈ Jumped out of a plane: .. .NEVER!
23.🎬 Been to an outside movie:.....
24.🐫 Ridden a camel ... jarang jumpa unta…jumpa ms tengok tv..haha
25.🐎 Ridden a donkey: ..... ni pun Nampak kat tv je
26.🎬 Been on TV: ...... Nampak kelibat lalu lalang je kat tv tu..haha
27.πŸ“° Been in the newspaper: ... ❎…I belum sampai tahap nk msk paper lagi
28.πŸ₯ Stayed in hospital: ..... ❎ belum lagi setakat ini
29.πŸ’‰ Donated blood: ....... sebab hb selalu low, x pun cukup2 mkn…nanti kalo pengsan sapa yg susah
30.πŸ“Œ Had a piercing: ..... ✅…since I was 6 years old until now
31.🐾 Had a tattoo: ....... harom…mcm x cantik la buat tatooo ni
32.πŸš™ Driven over 150 km/h: ....  ❎ sebab I pegang stereng kete pun jarang…haruslah x kan bwk selaju tu
33.🏠 Lived on your own: .... ✅ duduk asrama pun di kira kan? kalo kira since I was 13 years old lah mcm tu
34.πŸ“ Had a speeding ticket: .... ❎..bwk laju pun x pernah
35.πŸ’Š Broken a bone: ..... ❎ lg…alhamdulilah
36.πŸ“ Had stitches: ... ❎ lg..alhamdulilah
37.πŸ’Ί Travelled Alone: ...... teringin nk try….huhu...mcm best je travel sorang2...maybe after finish this I will it 

ok, that's the bucket list...looks like there are more x compare to tick symbol...haha...need to work hard to achieve it...

ok, tq for reading & take care ^-^
moh melancong bersama...dlm negara ala2 suasana desa gitu..hehe



1 comment:

Prediksitotokuda 4d said...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id