Thursday, December 8, 2011

jom buat cabaran br..

Dear Ima & Eha & sapa2 mahu join..mr kite buat cabaran lg mahu? kali ni pendek je, just for 10 days..aku ambik dr 1 blog. start dlm 11/12 ni, aci tak? ke, berikut adalah list for 10 days challenges:
day one : 10 things about me

day two : 10 things I love

day three : 10 things I hate

day four : 10 things I want to say to one person

day five : 10 wishes

day six : 10 items I can’t live without

day seven : 10 important people

day eight : 10 of my favourite songs

ada soalan mcm sama kan mcm dulu..tp x pe kan? mana tahu, lain pulak answer kali ni..tu ima, aku tengah try menangkap gambar 'anak' ko lagi
. Hope sempatlah kali ini..k, let the challenge begin!

7 comments:

hasnah said...

lg 2 day tue, aku post kemudian ya!he..he..

~::MareeN::~ said...

acenah...nak join hahaha

sokongpr said...

Senah ! aku OKAY JEEE !!
jap, ape maksud menangkap 'anak' aku ?

Hijau Daun said...

Wah.....cabaran 10 hari kembali lg......hehehe.....sgt2 menarik.....

gha said...

mcm best je..nk buatlah gak cabaran cmni..terarah sket entry aku kui3

eHa said...

bakal join!!

hasnah said...

mari2...semua mari2 join..ima, menangkap 'anak' ko tu, ingat tak yg aku kata aku ada student kat kumon nama mcm nama ko? agak2 nya kalo ko ada anak, cute dia mcm dia tak? aku try tangkap hr isnin ni kalo x sempat!