Monday, December 31, 2012

selamat tinggal 2012

assalamualaikum......

last post for 2012...365 hari....cepat sungguh masa berlalu...2012 boleh di sifatkan tahun yg pernuh dengan warna warni...happy, sad, funny, etc...

hopefully, 2013 yg sejajar dgn peningktan 1 tahun lagi usia (oh, I can believe I will be turn to 28 next year...oh..oh...) and dgn cepatnya as i was born in january(...oh..oh...ada org yg br meningkat usia sebab lahir bulan 12...but for me, dah lama dah usia dipertingkatkan....ha..ha..) hopefully i can achieve my dream mainly in my career (yg mungkin akan mengambil banyak ms pada tahun akan dtg...mungkin apa yg di plan akan x akan mengambil jln yg lurus utk mencapainya, need to do pusingan U sikit dan hopefully Allah will guide me, amin...hopefully akan ada bendayg nyata drp main2 sembunyi ni), my life (personal life, mencapai idaman utk membeli brg impian eg: new phone or tab but x perlu lah mahal2...yg penting got camera, wifi and game which I mean a lot of game so I don't pinjam it from both maznah & ijah, having 'someone' in my life which can guide me to be a better muslim, supportive and be a good imam for me...oh..oh...., family), membuat benda yg di idam2kan like main jungle tracking ( muni...jom gi jungle tracking mana2), merayau: as this year merayau2 di bekukan sebab semua org sedang menstabilkan kewangan masing2 mainly my sister yg br membeli rumah kat ipoh tu...(wah!!bestnya ada rumah sendiri..boleh decorate sesuka hati) & with my beloved family.

dikurniakan kesihatan yg baik, murah rezeki (business maybe), di tambahkan keyakinan diri mostly in public speaking (en darah gemuruh sudah sedikit dikurangkan...maybe gara2 asyik kena menjerit ms kumon telah menambahkan keyakinan itu...thanks to my students and sorry sebab selalu kena marah...he...he....sapa suruh nakal aka x dengar kata?) & menjadi hambaNYA yg baik dan solehah 


One of best memory in 2012...master convocation..miss you guys so much!!!

Last presentation for my master research....ms ni berjaya mengawal diri drp bercakap mcm keretapi...ye!!sila tepuk bahu sendiri...good job hasnah!!uh..uh...

kwn x jemu from matrix until today...ain, next year ulang tahun ke-10 perkenalan kite....sungguh lama kan?


k, bye2 2012 & welcome 2013....sila beri semangat+ azam baru pada saya!ye..ye....semangat + berusaha serta bertawakal pasti akan membuahkan hasil....

k, see you guys for next entry...take care!^-^

4 comments:

Apiey said...

Yup, sempat ye ko tulis entri last tahun 2012. Oh ya, dah folo dah, leh la folo balik.

MuLan said...

Jungle tracking? great idea!

hasnah said...

apiey....baik! nanti aku try follow...jom muni gi jln2

ainzfathma said...

Lama sungguh ye kita knal?? Jap je masa berlalu..10 thun dah..