Sunday, December 16, 2012

hapi growing up sis

Assalamualaikum.....

k, tahun ni adalah tahun terakhir utk menjadikan 12.12.12 sesuatu yg istimewa di hati anda...mungkin berkaitan dgn kelahiran (oh...kalo negeri anda berkod 12 haruslah kat ic nanti 121212-12-****), ataupun it's a date for your weeding day (congrats to safura aka ura & hubby on your weeding day), exchange your place environment dan tentunya menyambut kelahiran sendiri like my lovely sister, Azizah...12.12.93..masa bdk ni lahir, ms tue sehari selepas kejadian highland tower....

k, as kebiasaannya, sambutan birthday bdk ni dibuat di restaurant dan kali ini di pizza hut sambil menikmati kek coklat yg superb sedap di beli drp fuza...k, memang disyorkan..5 stars sampai maznah ni lupa dia kena simpan perut utk mkn pizza...dah kumpul 3 beradik ni, of course bercite tentang class, gosip2 hangat dll....blk2 pizza diajak oleh ijah menikmati tutty fruity cause kalo hr berkenaan adalah your birthday, just sua kan your ic pada cashier utk membuktikan that today was your birthday and automatically you can get 20% off...he..he...aku pun br je tahu hal ni....

apa2 pun nak ucap hapi birthday to azizah ma'amor..sweet 19 walaupun ko selalu gaduh dgn maznah pasal perbezaan umur yg setahun tu...moga panjang umur+dimurahkan rezeki+genius selalu (walaupun ko memang dah sedia genius)+pemurah (selalu belanja mkn kakaknya lagi2 selepas dpt JPA nanti ya)+ aman serta bahagia dunia akhirat...jangan tension selalu...nanti kena msk kat wad 5..he..he..payah nak jaga...ingat kiteorg 1 family, sentiasa akan menyokong anda...cayok!!!!anyway, i'll always love you...muah!!muah!!

   Kami & makanan yg dimakan...memang pelahap sungguh..he..he...

k, see you ^-^

2 comments:

lavender said...

nak twitty fruity lagi..

hasnah said...

k, bln 1 pulak...tapi kiteorg mkn berdua lah...ada org tu blk kampung