Sunday, May 27, 2012

huda's wedding

Assalamualaikum....

Jumpa lagi...k, school holiday & time utk jelous pada rakan2 yg brgelar pendidik..uh...uh...2 weeks holiday..x pe2..kena bersabar for 1 months before I take a leave for a weeks and will go back to sg besar!!wah...pecah rekod lagi..it's been 6 months x blk kampung...

k, dah cuti2 sekolah ni...selain rancangan best2 kat tv tu...ni lah ms paling hot to change self status from 'single' to 'married'..ha..ha...& ms paling best utk mkn2..

k, kali ini, kami (fuza & me) attend to huda aka yuyu's wedding...big congrats to her & her husband..k, napa just 2 of us & mana genomes yg lain...kami ambil trip paling last berlepas from kubang kerian to KT..ada hal yg x dpt dielak...so, gi lambat sikit...ms gi, yg first trip dah siap2 nak blk...so, just 2 of us with syib, aizat & nik..tp kiteorg blk asing2..siap gi second kenduri je...ha..ha...& melawat UMT..selama ni, lalu je, so kali ni menjejakkan kaki di sini..


bdk2 2 org with their own free style in bilik pengantin


gaya normal & skema

Presenting pn huda...cantik & nampak lain..x perasaan cincin dia ms kat sana. kat lab, br bdk lab cite pasal cincin dia...wah....the design was one of my favorite ring but I prefer the small diamond on the ring..well masing2 ada selera masing2 
huda & her husband di singgah sana 1 hari mereka..pelamin yg simple & nice ^-^
us with mempelai...ala, gambar gelap sebab of flash ..
Us with huda..peace!!

Overall, best jln2 area KT ni..k, fuza jgn serik nak ajak akak jln2 lagi ya..
P/s: sedang menunggu rakan2 SLISS upload gambar majils aini & aizuddin...uh....uh.....nak gi, tp x balik...so, next wed bdk SLISS ialah balkis, 1.7.12...hope I can attend it

see you....^-^



5 comments:

lavender said...

huhu...sgt la jelous..gi tasik bnding x dapat.gi tasik kenyir pun x dpt ikot.

hasnah said...

ha..ha...cepat2 jelous ya..nanti2 lah bwk ko gi...apa nak buat, sibuk kan?gi study elok2

Hijau Daun said...

Wasalam,

Lamanya x balik ke kampung....... kes camni, kalo further study kat sarawak @ sabah mesti blk time raya je kan?? hehehe.....totally agree school holiday = majlis kahwin......x menang tangan memenuhi jemputan......so, bila turn 'dr blogger' nie???

(P/s: tahniah pn huda dan suami, semoga kekal bahagia sampai ke syurga...)

hasnah said...

bila ya??hm..doakan ya..

Hijau Daun said...

Amin......insyaAllah jumpa la nanti your 'MR Right......like your post before.....'he' will find me & I will find 'him'! Yang penting jangan lupa "Doa + Usaha + Tawakkal!"