Tuesday, March 31, 2009

sambung...


HAPI BIRTHDAY SULTAN KELANTAN!!







jumpa lagi..nie part II recap for bulan march..30 & 31 march memang kat kelantan cuti..cuba korang fikir..kat negeri mana di malaysia nie, ms birthday sultan dapat cuti 2 hari? x de kan..benda nie cuma boleh terdapat di negeri cik siti wan kembang nie je..memang meriah..selama aku dok kat selangor dulu..kalo paling meriah pun seingat aku, diarg buat jom heboh..kiranya kalah agong..dahsyat2. sampai jem teruk depan istana..ish...yg kurang best, cause ramai housemate takde..jadi kamera penuh diisi foto aku dgn mar...nasib..nasib.. dengan pintu gerbang dihias cantik..mcm 2 lagilah.cam ala2 luar negara. jadi ini adalah acara akhir menutup bulan mac nie. kena submit abstract utk NCMHS and ada problem sikit pasal nak submit tue..mudahan dipermudahkan oleh yang maha ESA. amin..oh ya, sebenarnya ada sebab napa aku x balik walaupun cuti sultan bagi banyak..cause, aku baru je balik bln 1 hr tue and minggu lepas...bln 1 cause NSF dan ada PGM anual meeting kat UPM. overall oklah..ada jugak sikit2 input tapi banyaknya output yg dpt. yelah msk telinga kanan pastue kuar je..otak tak leh nak proses. kiranya sukar jugak org yg dah biasa dengan genetik manusia nak ke genetik tumbuhan, tanah and haiwan..tapi haiwan tue memang menarik..boleh meningkatkan produktiviti perikanan di malaysia..ikan mudah dihasilkan..mcm nie, aku pun nak buat bussiness ikan..hari tue, aku banyak kacau tasya.lagi2 time dia tido (oh ya, kak sha pun jadi mangsa aku,maaf deh)..ha!!tasya..tasya.. so, rasanya tue je aktiviti setakat bulan mac nie..lupa nak tulis, aku kena present CME bulan 3 lepas..my voice still shaking jugak, tapi kalo ckp lama2. lepas nie kenalah banya berhenti sambil mempresent. dulu x pulak mcm nie..cool hasnah, you can do it..caiyo!!nasib baik ms present tue, just kindly dr kannan saja..aku kena berlatih mengawal suara ala mcm ambik kelas vokal pulak. bln 3 dah melabuhkan tirai..bln 4 akan menjelma dan banyak pekerjaan akan menjelma dengan hebatnya. ya ALLAH permudahkan jalan hambamu ini terutama utk menamatkan research ini. moga sucess hendaknya..amin..dan cepat2lah membuka hati mana2 pihak untuk menaja master hamba cause bln 12 nie maybe dah takde gaji..aiya..kena giatkan usaha mencari nie..moga2 bln 4 lagi best dari bln yg lepas..

2 comments:

shoutulnisa said...

salam..kakhasnah,,anda di tag ..sila ke blog akma yerrrrr..
terima kasih

wan muhamad zaidi said...

salam ziarah.. cantiknya gambar2 pokok diseliputi lampu tu.. rindu nk balik kelate weii..