Monday, September 29, 2008

pertama kali


selamat berpuasa & salam aidilfitri...raya nie buat julung kalinya terpaksa cari tiket bas..yelah, selama nie dok selangor.x perlu pikir.gi stesen tanya...


"akak, ada tiket gi big river tak?"

"kul 12"

"ok, x kisah".


sekarang situasi dah lain cause awal2 puasa nak kena cari dah..nasib-nasib. nasib baik raya aidilfitri nie setahun sekali..ala mcm lagu amy mastura tue...thn nie memang sekali ye setahun tak mcm thn 2000 dulu.dua kali setahun dan lagu nie x leh mainlah cause x memenuhi spesifikasi lagu-lagu raya..he..he..


Rindu tul kat umah..family of course tp paling dirindui adalah tvku..hua...hua...lama x jumpa.kat kelantan nie nak pasang 8 tv kena guna astro..student mana ada duit..nasiblah. kawan2 zaman sekolah, universiti dulu...eha, iman, kak di, acik, dila is (contact jugak kiteorg akhirnya) dan sewaktu dengannya..penuh kan posting nie kalo aku letak semua...


1 comment:

nurul iman said...

yup, kiter perlu sentiasa keep in touch. Senang nak bertukar-tukar idea dan sebagainya. Aku teringin nak gi sane bile korang ade tp belum berkesempatan lagi...